Aarhus Universitets logo
English
For første gang er det lykkedes forskere at producere en afgrøde, der kun indeholder sundt kulhydrat. Letfordøjelig stivelse, som er den mindre sunde…
En ny rapport beskriver arbejdet med bevaring af genetiske ressourcer hos danske husdyr.
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug under Aarhus Universitet koordinerer forskningsbaseret myndighedsbetjening for Fødevareministeriet –…
Varslingssystem mod gulrust, funktionelt tilskudsfoder til malkekøer og dyrkning af miljøskånsomme juletræer er blandt de forskningsprojekter, der har…
Et nyt hæfte udgivet af Naturhistorisk Museum og skrevet af seniorforsker Poul Sørensen fra Aarhus Universitet kommer rundt om hønen på en…
Optimering af maskinoperationer, brug af sensorer og optimale kørselsmønstre er centrale elementer i den fremtidige dyrkning af planter. Et indlæg på…
Niels Halberg overtager fra årsskiftet direktørposten i DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, samtidig med at han fortsætter som…
Forskere ved Aarhus Universitet blev hevet op af hatten i syv ud af ni tilfælde, da Det Strategiske Forskningsråds programkomité for sundhed,…
Forskere fra MAPP-centret på Aarhus Universitet har undersøgt forbrugernes tilgang til mærkning af fødevarer med beskyttede betegnelser. Mærkningerne…
Vores fødevarer er mærket med symboler og en række nyttige oplysninger om holdbarhed, indhold, næringsværdi og oprindelse. Spørgsmålet er, om…
Side 164 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.