Aarhus Universitets logo
English
Aarhus Universitet styrker nu yderligere kontakten til fødevare- og landbrugsområdet samt miljø- og energiområdet gennem etablering af…
Antallet af køer på græs vil stige, hvis nyt forskningsprojekt med deltagelse af forskere fra Aarhus Universitet får held med at styrke kombinationen…
Kommissionens anbefalinger bygger blandt andet på notater og udredninger fra DCA og DCE.
Tre institutter ved Aarhus Universitet har udgivet kataloger med spændende forslag til specialeemner inden for jordbrugs- og fødevareområdet samt…
Forsøgsbiogasanlægget på AU Foulum har som det første i Danmark fået autorisation til at køre med økologisk produktion i perioder. Det giver…
Forskere fra Aarhus Universitet har fundet ud af hvorfor nogle kornarter har højere fytaseaktivitet end andre og har patenteret hvordan…
Genomisk selektion er med succes implementeret i avlsprogrammer for søer – nu er turen kommet til slagtesvinene, som i et igangværende…
AU-forskeren Majken Pagter, der forsker i planters frosthårdførhed, har modtaget Carlsbergfondets rejsestipendium, der muliggør et ophold på anerkendt…
Med initiativet Mød en forsker får landets fødevarevirksomheder nu mulighed for at komme i dialog med nogle af landets bedste forskere inden for…
Fødevare- og jordbrugsområdet på Aarhus Universitet får millioner til at udføre nye forskningsprojekter og fortsætte igangværende projekter, som…
Side 158 af 160
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.