Aarhus Universitets logo
English
Hanne Damgaard Poulsen er med virkning fra 1. september udnævnt til professor mso i Environmental impacts of animal production på Institut for…
Forskningsprojekter på Aarhus Universitet om dyrkning af surkirsebær og sødemiddel til fødevareprodukter er blandt dem, som Fødevareministeriets Grønt…
Ph.d.-forsvar om nyfødte pattegrises udfordringer med underafkøling – der er stor forskel på, hvor effektivt den enkelte gris overvinder et fald i…
Et heldagsseminar sætter fokus på innovation og teknologier, der kan give rigere natur, ny miljøregulering og nye vækstmuligheder som følge af…
Forskningscentret AU Foulum og naboen, Kvægbrugets Forsøgscenter, er igen i år med, når det landsdækkende arrangement Åbent Landbrug byder på åbne…
Små robotter kan være et vigtigt værktøj i bestræbelserne på at bjerge biomasse, hvor store landbrugsmaskiner har det svært. På en temadag på Agro…
Er du madglad? Så kom til Nordens store Food Festival i Aarhus 6.-8. september 2013, hvor mad er i centrum og kan opleves fra alle mulige forskellige…
Ernærings- og sundhedsanprisninger på fødevarer kan være med til at puffe forbrugerne i den rigtige retning, når der skal købes sund mad til familien…
Der er store perspektiver i at udvikle nye grønne og bæredygtige løsninger, hvor biomasser fremadrettet kan anvendes til mange nye formål – desuden…
Aarhus Universitet har en bank – en genbank – hvor vigtige kloner af jordskokker, humle og andre planter opbevares til fremtiden.
Side 148 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.