Aarhus Universitets logo
English
Ernærings- og sundhedsanprisninger på fødevarer kan være med til at puffe forbrugerne i den rigtige retning, når der skal købes sund mad til familien…
Der er store perspektiver i at udvikle nye grønne og bæredygtige løsninger, hvor biomasser fremadrettet kan anvendes til mange nye formål – desuden…
Aarhus Universitet har en bank – en genbank – hvor vigtige kloner af jordskokker, humle og andre planter opbevares til fremtiden.
Forbrugerne kan de kommende år se frem til nye, sunde bær som snacks i køledisken. Resultater fra et afsluttet forskningsprojekt ved Aarhus…
Forsker sætter strøm på kartofler for at afsløre knoldenes indhold og fordeling af blandt andet vand, stivelse og sukker. Dermed kan anvendelsen af…
Institut for Fødevarer styrker sin forskningsprofil gennem opslag af to professorstillinger, der samtidig bliver de første på instituttet.
Institut for Fødevarer styrker sin stab og sin position i forskningslandskabet med udpegning af to lektorer.
Fire jordbrugs- og fødevareforskere ved Aarhus Universitet var blandt dem, som modtog midler, da Det Frie Forskningsråd | Teknologi og Produktion…
Forsker fra Aarhus Universitet er sammen med hollandsk kollega i spidsen for nyt EU-støttet netværk, der blandt andet skal forbedre målinger af…
De fleste danskere kender de otte kostråd til en vis grad – men der er plads til forbedringer. Det viser en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet,…
Side 162 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.