Aarhus Universitets logo
English
Den rigtige kombination af kornsorter og enzymer kan forbedre foderets fordøjelighed til fordel for miljøet, dyrenes sundhed og økonomien.
Det er sundest at spise brød lavet med fuldkornsmel frem for brød bagt på det fine, hvide raffinerede mel – men hvorfor egentligt? Forskere fra Aarhus…
Seminar om biofunktionelle kulhydrater skal give fødevarevirksomheder viden om mulighederne for at fremstille brød, som kan medvirke til at forebygge…
I nye forsøg på AU Foulum er målet en 20 procents reduktion af metan fra køernes bøvser. Det vil være et vigtigt bidrag til at sænke landbrugets…
Forskningsprojekter på Aarhus Universitet om dyrkning af surkirsebær og sødemiddel til fødevareprodukter er blandt dem, som Fødevareministeriets Grønt…
Ph.d.-forsvar om nyfødte pattegrises udfordringer med underafkøling – der er stor forskel på, hvor effektivt den enkelte gris overvinder et fald i…
Et heldagsseminar sætter fokus på innovation og teknologier, der kan give rigere natur, ny miljøregulering og nye vækstmuligheder som følge af…
Forskningscentret AU Foulum og naboen, Kvægbrugets Forsøgscenter, er igen i år med, når det landsdækkende arrangement Åbent Landbrug byder på åbne…
Små robotter kan være et vigtigt værktøj i bestræbelserne på at bjerge biomasse, hvor store landbrugsmaskiner har det svært. På en temadag på Agro…
Er du madglad? Så kom til Nordens store Food Festival i Aarhus 6.-8. september 2013, hvor mad er i centrum og kan opleves fra alle mulige forskellige…
Side 161 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.