Aarhus Universitets logo
English
Fire forskningsplatforme med et samlet budget på 45 mio. kr. skal over de næste fire år sikre forskere ny viden og give et løft til biobaserede…
Omkring 250 deltog i en stor temadag om gylle på forskningscentret AU Foulum. Bilag fra de mange indlægsholdere er gjort tilgængelige.
Sommer og sol har hindbær godt af, når de skal sætte blomster og lækre bær. Men planterne kan også få det for varmt, hvilket kan påvirke en række af…
En gris mere pr. kuld og grise, der vejer et kilo mere ved fravænning: Det er de mål, som forskerne går efter i et nyt projekt, der sigter på at…
Fire alternativer til kirurgisk kastration af smågrise er blevet afdækket af forskere fra Aarhus Universitet i en omfattende rapport – konklusionen…
Væksthormonet abscisinsyre påvirker planternes evne til at kontrollere vandtab gennem bladenes spalteåbninger samt deres evne til at komme sig efter…
Økologiske slagtekyllinger skal gå ude i skoven, øge indtaget af planter og insekter fra attraktive udearealer og friskes op med nye racer, der…
Malkekøer kan udnytte biprodukter fra den stigende produktion af bioenergi. Det viser en rapport fra DCA, der har indsamlet viden og erfaring om…
Innovationsnetværket for Biomasse, Samson Agro og Aarhus Universitet står bag en temadag med fokus på teknologier og metoder til optimal udbringning…
Trådløse sensorer er gode og pålidelige til at overvåge kornlagre, fremgår det af teknisk rapport fra Aarhus Universitet, som har testet sensorerne,…
Side 152 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.