Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet skal i nyt forskningsprojekt udvikle den sydamerikanske stevia-plante til et dansk produkt, der kan anvendes til…
En selvkørende redskabsbærer blev for første gang fremvist for offentligheden ved en tema- og demonstrationsdag om fremtidens intelligente landbrug på…
I starten af september 2013 var Aarhus Universitet vært for den årlige European Food Venture Forum - en stor international konference, som sætter…
Planter kan bruges som naturlige fabrikker til produktion af miljøvenlig bioplastic. Forskere fra Aarhus Universitet deltager i et projekt, hvor de…
Region Midtjylland, Videncentret for Landbrug og Aarhus Universitet står bag konference på forskningscentret AU Foulum om landbrugets nye rolle i det…
En bedre indsigt i forskellige restprodukters indhold og tilgængelighed af fosfor kan hjælpe landbruget med at spare op til to tredjedele af importen…
Den rigtige kombination af kornsorter og enzymer kan forbedre foderets fordøjelighed til fordel for miljøet, dyrenes sundhed og økonomien.
Det er sundest at spise brød lavet med fuldkornsmel frem for brød bagt på det fine, hvide raffinerede mel – men hvorfor egentligt? Forskere fra Aarhus…
Seminar om biofunktionelle kulhydrater skal give fødevarevirksomheder viden om mulighederne for at fremstille brød, som kan medvirke til at forebygge…
I nye forsøg på AU Foulum er målet en 20 procents reduktion af metan fra køernes bøvser. Det vil være et vigtigt bidrag til at sænke landbrugets…
Side 159 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.