Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet arbejder i et tæt parløb med erhvervet om at udvide sortimentet af gennemtestede økologiske sorter af grønsager.
Kontrolleret udsugning af luft fra svinestaldenes gyllekanaler kombineret med en effektiv biologisk rensning er et nyt forskningsprojekts bud på at…
Kulde, dvale og varme på de rigtige tidspunkter – det er det, der driver de fleste danske frugttræer og -buske og får dem til at trives og producere…
Som den mytologiske fugl Føniks rejste sig fra ilden, er AU Årslevs klimakamre , der blev ødelagt af brand sidste sommer, nu genfødt og fit for fight.…
Forskere arbejder på tværs af dyrearter for at løse nogle af gåderne vedrørende humansygdomme.
Forskere ved Aarhus Universitet leder nyt forskningsprojekt med gødevanding, der skal resultere i en mere effektiv produktion af dansk, økologisk…
En ny rapport udgivet af DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug giver en samlet oversigt over miljøteknologier, der benyttes inden for det…
13 forskningsprojekter ved Aarhus Universitet har modtaget knap 14,5 mio. kr. fra Mælkeafgiftsfonden til forskning inden for mælk og kvæg.
Omkring 1200 chauffører, der skal sikre fremkommeligheden på statens veje for Vejdirektoratet, har i løbet af de seneste seks uger gennemgået et…
Slagtesvin skal tildeles halmmængder på op mod 400 g pr. gris pr. dag for at tilgodese deres behov for beskæftigelses- og rodemateriale. Udover at…
Side 159 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.