Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet har fået midler fra Fødevareministeriets Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram til forskningsprojekter om emner…
DR-dokumentaren Det store svinerige har sat gang i en fornyet diskussion om dyrevelfærden i de danske svinestalde. Gennem en årrække har forskere ved…
Forskere ved Aarhus Universitet skal i et nyt forskningsprojekt finde sorter af økologiske surkirsebær, der kan modstå sygdomme og sætte skub i den…
Der spilles på flere strenge i et nyt forskningsprojekt, der undersøger og udvikler en række metoder til at sikre god kvalitet, holdbarhed og udbytte…
Danske forbrugere har et ringe kendskab til en række sundhedsskadelige stoffer i fødevarer. De stoffer, vi kender mest til, er dem, vi bekymrer os…
Med udnævnelsen af Lotte Bach Larsen til professor i mælkeproteinkemi og som forskningsleder for forskergruppen Fødevarekemi og -teknologi styrker…
Højteknologifonden har investeret i et erhvervspostdoc-projekt på Aarhus Universitet, der skal udforske og udvikle teknologier til at opdage og…
Ny genetisk teknologi har de sidste fem år skabt en revolution i dansk landbrug. Produktionen er steget, køerne er blevet sundere, og teknologien kan…
Vi skal udnytte jordens ressourcer endnu bedre for at skaffe mad nok til alle. Blandt andet skal vi forædle os frem til større udbytter pr. hektar.…
Forskere har opdaget en mutation med et indbygget dilemma for avlere af malkekvæg. En slettet gensekvens har en positiv effekt på mælkeydelse, men kan…
Side 156 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.