Aarhus Universitets logo
English
Den rigtige kombination af kornsorter og enzymer kan forbedre foderets fordøjelighed til fordel for miljøet, dyrenes sundhed og økonomien.
Det er sundest at spise brød lavet med fuldkornsmel frem for brød bagt på det fine, hvide raffinerede mel – men hvorfor egentligt? Forskere fra Aarhus…
Seminar om biofunktionelle kulhydrater skal give fødevarevirksomheder viden om mulighederne for at fremstille brød, som kan medvirke til at forebygge…
Normtallene for husdyrgødningens indhold af næringsstoffer er offentliggjort af Aarhus Universitet. Tallene er gældende fra 1. august 2013.
I nye forsøg på AU Foulum er målet en 20 procents reduktion af metan fra køernes bøvser. Det vil være et vigtigt bidrag til at sænke landbrugets…
Hanne Damgaard Poulsen er med virkning fra 1. september udnævnt til professor mso i Environmental impacts of animal production på Institut for…
Forskningsprojekter på Aarhus Universitet om dyrkning af surkirsebær og sødemiddel til fødevareprodukter er blandt dem, som Fødevareministeriets Grønt…
Ph.d.-forsvar om nyfødte pattegrises udfordringer med underafkøling – der er stor forskel på, hvor effektivt den enkelte gris overvinder et fald i…
Et heldagsseminar sætter fokus på innovation og teknologier, der kan give rigere natur, ny miljøregulering og nye vækstmuligheder som følge af…
Forskningscentret AU Foulum og naboen, Kvægbrugets Forsøgscenter, er igen i år med, når det landsdækkende arrangement Åbent Landbrug byder på åbne…
Side 146 af 150
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.