Aarhus Universitets logo
English
I 2014 stiller Gluds Legat to mio. kr. til rådighed for forskningsprojekter inden for land- og skovbrug.
Derek Victor Byrne udnævnes til professor og leder af forskergruppen ”Fødevarer, metabolomics og sensorik” ved Institut for Fødevarer ved Aarhus…
Mennesker, miljø og husdyr kan få gavn af korn, der fremavles til at indeholde højere mængder af enzymet fytase, som øger tilgængeligheden af fosfat…
Grise og mennesker er ens, når kostens indvirkning på stofskifteprocesser undersøges, viser et studie udført af forskere fra Aarhus Universitet og…
I december måned 2013 indgik Fødevareministeriet og DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug ved Aarhus Universitet en aftale om…
Danske forskere sigter på at forbedre økonomien i dansk pelsdyravl med 498 mio. kroner om året ved at øge antallet af producerede skind pr. tæve…
Tiden omkring kælvning stiller koen over for mange udfordringer. Forskere fra Aarhus Universitet har publiceret en rapport med resultater fra en række…
Forskere fra Aarhus Universitet har fået midler fra Fødevareministeriets Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram til forskningsprojekter om emner…
DR-dokumentaren Det store svinerige har sat gang i en fornyet diskussion om dyrevelfærden i de danske svinestalde. Gennem en årrække har forskere ved…
Forskere ved Aarhus Universitet skal i et nyt forskningsprojekt finde sorter af økologiske surkirsebær, der kan modstå sygdomme og sætte skub i den…
Side 142 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.