Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet skal se nærmere på indholdet af sundhedsgavnlige sukkerarter i komælk og undersøge, om det er muligt via avl at…
Kan fødevareproduktionen øges uden at presse naturressourcerne? Det var omdrejningspunktet, da Aarhus Universitet og Videncentret for Landbrug fredag…
Begrebet ny nordisk mad, der blandt andet lægger vægt på nordiske råvarer og madtraditioner, vil nok fortsat bestå som en niche og på længere sigt…
Kommercielle væksthusgartnerier har i de senere år været gode til at spare på energien og derved skåne miljøet for udledning af drivhusgasser.…
Forskere har gennemgået litteraturen for at se, om der er beskrevet risici for ubehagelige bakterier og andre mikroorganismer på spiseligt tang fra de…
Aarhus Universitet prioriterer øget samspil med virksomheder inden for fødevareområdet og forventer derfor at placere Institut for Fødevarer i Agro…
Nogle organismer kan leve i tusinder af år, mens vi mennesker højest kan blive 100-120 år. Forskerne dykker ned i cellerne på planter og mennesker for…
Fluelarvemel suppleret med levende fluelarver er et godt alternativ til fiskemel i økologisk hønsehold. Det viser ny forskning fra AU Foulum.
Ledelsen på Aarhus Universitet har besluttet, at forskningsfaciliteterne og -aktiviteterne på AU Flakkebjerg fortsætter.
Køers genetiske sammensætning har stor betydning for, om deres mælk er egnet til osteproduktion. Det betyder, at der er mulighed for at inddrage…
Side 1 af 2
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.