Aarhus Universitets logo
English
Et britisk ’virtuelt’ center til 337 millioner kroner skal undersøge, om kultiveret kød, insektbaserede proteiner og proteiner fremstillet ved…
Livscyklusvurderinger er en metode til at beregne klima- og miljøaftryk på alt fra byggematerialer til fødevarer. Dyk ned i de forskellige metoder og…
Men hvordan kan det måles og indgå i klimaregnskabet? Det har en gruppe forskere med dansk bidrag sat sig sammen for at beskrive. Det skal bane vejen…
Da landbruget står over for et stigende pres for at balancere produktivitet med miljømæssigt ansvar, fokuserede Mingming Zong sin ph.d.-forskning på…
Under sine ph.d.-studier fokuserede Shaohui Zhang på at forbedre overvågningen af græsvækst ved hjælp af nye fjernmålings- og modelleringsværktøjer.
En forsker fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet vandt i september tredjepladsen i en fotokonkurrence med billedet…
Vi savner, at aftalen om et Grønt Danmark har blik for landdistriktsudvikling. Det er nemlig ikke kun i landbruget, men også i vores landdistrikter,…
Et samarbejdsprojekt mellem forskere fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab og frøforædlingsfirmaet Knold & Top, har dykket ned i…
Den globale efterspørgsel efter plantebaserede fødevarer stiger, og dansk landbrug skal tilpasse sig ved at dyrke flere bælgplanter. Et nyt…
Healthycrop, et Aarhus Universitet startup firma grundlagt af professor Henrik Brinch-Pedersen, har vundet InnovAction-prisen ved Euroseeds 2024 for…
Side 1 af 158
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.