Aarhus Universitets logo
English
Soil Network Europe samler forskere, virksomheder, NGO’er, politikere og landmænd i et nyt netværk, der har til formål at fremme jordens sundhed på…
Danskernes kærlighed til broccoli, blomkål og spidskål vokser – og det samme gør efterspørgslen. Disse sunde grøntsager er meget eftertragtede blandt…
Den 4. marts 2025 samledes forskere, producenter, fonde og rådgivere på Aarhus Universitet til en vigtig diskussion: Hvordan kan Danmark styrke sin…
En ny rapport fra Aarhus Universitet viser, at simple SMS-påmindelser kan øge forbrugernes forståelse for datomærkninger på føde- og drikkevarer og…
Da Harika Bommisetty voksede op i Indien, var mad mere end blot næring – det var en kilde til nysgerrighed. Hun ville vide, hvor maden kom fra,…
Hvordan udnytter mikroorganismer i jorden det kulstof, der tilføres fra planterester og andre organiske forbindelser? Det spørgsmål skulle Lasse Busk…
On Thursday, February 27th, experts from both industry and research gathered to provide their perspectives on what the future of food will look like…
Nyt forskningsprojekt skal finde de afgørende greb, der kan skubbe vores fødevarevaner i en mere bæredygtig retning. Støttet af Novo Nordisk Fonden og…
EU’s Gødningsforordning fastsætter kriterier for, hvornår produkter kan markedsføres som urease-, nitrifikations- eller denitrifikationshæmmere. Men…
I en ny rapport har forskere fra Aarhus Universitet samlet viden om, hvilke nye, metanreducerende fodertyper, der findes, og hvor tæt de er på at…
Side 1 af 162
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.