Aarhus Universitets logo
English
En ny rapport fra Aarhus Universitet har undersøgt danskernes villighed til at erstatte kød med såkaldte hybridprodukter, der er en blanding af kød og…
Organdrejninger og traumer i forbindelse med faring ser ud til at være de hyppigste årsager til sodødelighed. Det antyder en stikprøve bestående af…
Tilsætning af Bovaer til foderet gør malkekøer mere klimavenlige og er en del af regeringens plan for at mindske landbrugets klimabelastning. Men hvad…
Sheng Wang fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har modtaget en prestigefyldt Villum Young Investigator-bevilling på 8,9 millioner…
1. december 2024 er Martin Krarup Nielsen startet som ny professor i klinisk veterinærmedicin – heste på Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab…
Ny forskning fra Aarhus Universitet viser, hvordan landmænd, forskere og politikere ser på udfordringer og løsninger, der kan sikre sundere jord i…
Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet er med i et nyt og banebrydende projekt, SEAWEED4IMRAS, der sigter mod at forene akvakultur med…
Fredag den 17. januar inviterede DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug til webinar om fodertilsætningsstoffet Bovaer med professor og…
Regenerativt landbrug er blevet præsenteret som løsningen på mange af landbrugets klimaproblemer. Men der er ingen konsensus om, hvad det dækker over,…
Aarhus Universitet, Københavns Universitet og Seges Innovation åbnede 8.-9. januar dørene til en Plantekongres, hvor jordbundens tilstand var i fokus.…
Side 1 af 161
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.