Aarhus Universitets logo
English
Den midlertidige opstaldning og sammenblanding med fremmede søer, som udsættersøer kan opleve, før de sendes til slagteriet, kan være en udfordring…
Et 4-årigt forsøg i Norge har belyst effekten af forskellige mekaniske bekæmpelsesmetoder af rodukrudt på økologiske marker. Holdet af forskere fra…
Den grønne omstilling af samfundet kræver nytænkning og nye løsninger, både når det gælder energiforsyning og landbrugs- og fødevareproduktionen. En…
Snart kan du nyde din gin og tonic med helt ren samvittighed. I et nyt projekt skal ingeniører fra Aarhus Universitet i samarbejde med destilleriet…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har undersøgt og dokumenteret brugen og resultaterne af en enkel og billig metode til at…
Danske og amerikanske forskere samarbejder med Arla Foods Ingredients om at udvikle et unikt fødevarekoncept, der på en og samme tid tilfører en…
AU forskere deltager i et nyt banebrydende projekt, ledet af VikingGentics, som ved hjælp af 3D-kameraer skal give mælkeproducenten adgang til data om…
Pulp er et fiberholdigt biprodukt, der fremkommer ved proteinraffinering af kløvergræs. Da pulpen udgør en væsentlig andel i denne proces er…
Et 1-årigt lysimeterforsøg ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet viser, at nitrifikationshæmmeren DMPP signifikant reducerede udledning af…
Et mindre feltstudie ved Aarhus Universitet viser, at malkekøer med mild til moderat yverbetændelse rejser og lægger sig oftere, når de står i…
Side 85 af 162
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.