Aarhus Universitets logo
English
AU-forskere har undersøgt, i hvor høj grad energiindholdet i foderet påvirker malkekøers ædemotivation under afgoldning. En motivationstest viste, at…
Gentagne og relativt store udsving i foderets stivelsesindhold er tilsyneladende ikke noget problem for malkekøer – hverken når det gælder køernes…
Landbruget i Europa er under pres for at imødekomme miljøkrav, opretholde en høj produktion og imødekomme krav om en bæredygtig fødevareforsyning.…
Professor i afgrøder og vandbalance Mathias Neumann Andersen bliver pr. 1. marts 2020 ny sektionsleder for Klima og Vand i Institut for Agroøkologi.
En ny pulje på 37,4 mio. kr. fra GUDP, Miljø og Fødevareministeriet øremærket til økologiforskning er nu klar til at komme ud at arbejde. Derfor…
Beskæftiger du dig med dyrevelfærd i dit daglige arbejde eller har du lyst til at komme til det? Så kan det være, at masteruddannelsen i husdyrvelfærd…
I produktionsforsøg er der eksperimenteret med stigende mængder af kløvergræsprotein i foderet til slagtekyllinger og slagtesvin. Formålet er at finde…
Ifølge Miljø- og Fødevareministeriet bør Danmark reducere kvælstofbelastningen til kysterne med 13.000 ton/år. Uden målretning af indsatsen vil det…
Nogle husdyr elsker vi til døde, andre elsker vi at sætte til livs. I en ny bog i Tænkepause-serien stiller Inger Anneberg, antropolog ved Institut…
Som en del af EIT Foods Seedbed-program, som Aarhus Universitet er en del af, er det nu muligt for nye startup-virksomheder inden for…
Side 84 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.