Aarhus Universitets logo
English
En økologisk so går to-tre kilometer om dagen og fordøjer græs lige så godt som en ko. Det viser resultater fra projektet EFFORT, der er gennemført…
Der er bæredygtighed og plantebaserede proteinkilder på programmet, når minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling Mogens Jensen torsdag d. 13.…
27. august kan du blive klogere på forskning i økologisk grøntsagsdyrkning på friland og i væksthus. Der er åbent hus for avlere og alle interesserede…
Et dansk forskerteam har opfundet et naturligt additiv til husdyrgødning, der reducerer gødningens udledning af forskellige gasarter, bl.a.…
Bioraffinering af græs og kløvergræs giver mulighed for en bæredygtig produktion af planteprotein og biobaserede produkter, som understøtter målene i…
Landbrugets overskud af næringsstoffer er steget 2018/19 som følge af meget lave høstudbytter i tørkeåret 2018. Der kan dog ikke sættes lighedstegn…
For det stigende antal forbrugere, der enten helt eller delvist ønsker at erstattes animalske produkter, er det en udfordring at finde den rette…
Den cirkulære bioøkonomi kan levere grønne løsninger inden for alt fra dyrefoder til tekstil. På et webinar den 1. juli præsenterede en række forskere…
Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet er i gang med en stor spørgeskemaundersøgelse om biodiversitetsvirkemidler, der skal udmunde i et…
En række syntetiske farvestoffer i fødevarer er mistænkt for at have uønskede bivirkninger specielt hos børn. Derfor har EU de seneste ti år krævet,…
Side 75 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.