Vil du vide mere om fremtidens fødevareudfordringer? Kom med til CiFOOD-konferencen
Den 31. januar til 1. februar 2022 inviterer Aarhus Universitets Center for Innovativ Fødevareforskning, CiFOOD, til digital konference om fremtidens fødevareudfordringer med fokus på bæredygtighed, cirkularitet, klimaforandringer og livsstilssygdomme. Der er fri adgang til konferencen.
I starten af året trak CiFOOD mellem 300 og 400 deltagere fra hele verden til digital konference om fremtidens fødevarer - og i begyndelsen af det nye år står Center for Innovativ Fødevareforskning klar til at gentage succesen.
Konferencen finder sted fra den 31. januar til den 1. februar.
Igen i år er konferencen åben for alle interesserede og helt gratis. Målet er, at tiltrække både forskere, studerende, virksomheder og andre fødevareentusiater - både fra Danmark og resten af verden.
- De enorme samfundsmæssige udfordringer, som fødevareindustrien står over for, skal løses gennem tværfagligt samarbejde mellem forskere og industri - og det er idéen bag CiFOOD. Med konferencen vil vi præsentere de nyeste resultater, projekter og teknologier - med en målsætning om at få forskningen ud at leve, fortæller professor Milena Corredig, der er centerleder.
Konferencen består af fire sessioner: omstilling til bæredygtige proteinkilder, mad- og emballagespild, dyrkning af fødevarer, klimaforandringer og livsstilssygdomme
Hver session byder på keynote-præsentationer efterfulgt af en række korte flashpræsentationer. Dette suppleres med diskussioner og digitale poster-præsentationer.
Besøg CiFOOD-konferencens hjemmeside her
Tilmeld dig CiFOOD-konferencen på denne hjemmeside
Du kan også besøge konferencens LinkedIn-side
Konferencen foregår på engelsk
Yderligere information
Kontakt
Norbert Raak, Conference chair, Institut for Fødevarer
norbert@food.au.dk - +4522119167
Bemærk venligst: Det har tidligere været annonceret, at konferencen ville fortsætte den 2. februar i Agro Food Park, men denne del af arrangementet er desværre blevet aflyst.