Aarhus Universitets logo
English
Inden rodfrugter rammer supermarkedet i dag, bliver de vasket og poleret, så de for forbrugeren ser appetitlige ud. Men denne proces har en bagside,…
Medarbejdere fra AU Viborgs nye uddannelser mødtes en eftermiddag i maj med repræsentanter for de virksomheder, der skal aftage de kommende…
Aarhus Universitet står klar til at åbne dørene for en af årets mest betydningsfulde begivenheder inden for landbrugsforskning: XXII Internationale N…
Hvordan har vejret ændret sig de sidste 30 år? Det har forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet undersøgt ved hjælp at data fra AU…
En ny undersøgelse fra Aarhus Universitet viser, at velfærden for forældredyr til slagtekyllinger kan forbedres ved at tilføje uopløselige fibre og…
Vanessa Hall er tiltrådt som professor ved Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på AU Viborg. Her skal hun have fokus på forskning i…
Når aktivistiske enkeltindivider tilskudsfodrer heste i naturpleje og chikanerer dyreholderne, spænder de ben for den forskning, der skal sikre netop…
Som en del af EU’s mål om at forbedre jordsundhed har EU-projektet PREPSOIL lavet en database med information om jordens sundhed. Her ligger alt fra…
Halekupering af lam er en udbredt praksis i Danmark, der har til formål at forebygge fluelarveangreb, der opstår når fluer sætter sig i snavs eller…
INNOVATION. Gylle, biogas og gødning er omdrejningspunktet de næste tre år i et partnerskab, der med aktører fra hele værdikæden skal sikre…
Side 3 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.