Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet har anvendt CRISPR/Cas9-teknologi til at forbedre fordøjeligheden af proteiner i byg og soja. Denne banebrydende…
Forskere fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet går sammen med Velas og SimHerd om at udvikle en model, der kan forudsige den optimale…
Varslingssystemet for udvaskning af pesticider til grundvandet (VAP) undersøger, om regelret sprøjtning resulterer i udvaskning af pesticider og…
Forskere fra Aarhus Universitet har fundet, at langvarig anvendelse af kvæggødning kun har en minimal effekt på nedbrydningen af planterester i…
Hvordan kan planter forsvare sig selv mod skadedyr og samtidig bidrage til mere bæredygtigt landbrug? Det spørgsmål er omdrejningspunktet for Jawameer…
Hvordan brødføder vi en voksende verdensbefolkning uden at skade miljøet? Spørgsmålet er mere presserende end nogensinde. Svaret kan ligge i ny…
En ny rapport fra Aarhus Universitet beskriver miljø- og klimateknologier i landbruget og estimerer deres standardmiljøeffekter (SME) og…
Produktionen af larver fra soldaterfluer kan blive hjulpet på vej af ny viden om soldaterfluers parring. Det gør det meget lettere at lave…
Benjamin Fuchs har en passion for kemisk økologi, der har ført ham fra Tyskland via Finland til Aarhus Universitet i Danmark. Hans forskning fokuserer…
Soil Network Europe samler forskere, virksomheder, NGO’er, politikere og landmænd i et nyt netværk, der har til formål at fremme jordens sundhed på…
Side 2 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.