Aarhus Universitets logo
English
Hvorfor er udledningen af metan lavere fra køer, når de går på græs end når de fodres med ensilage i stalden? Det skal et forskningsprojekt ved…
Forskning i dyrevelfærd er vigtigt for, at vi som samfund overholder vores lovgivning og vores etiske ansvar. Der er økonomiske og politiske…
Med faciliteter og forskere i verdensklasse har Aarhus Universitet i mange år været førende inden for forskning i mink. I årtier har forskningen…
Forskere fra Aarhus Universitet har opdateret kortet over kulstofrige lavbundsjorder i Danmark, det såkaldte Kulstof2022 kort. Landbrugsstyrelsen…
I 2021 startede projektet GrainLegsGo, som skulle fremme dyrkningen af friske bælgfrugter til fødevarer. Projektet har også undersøgt brug af…
Inden rodfrugter rammer supermarkedet i dag, bliver de vasket og poleret, så de for forbrugeren ser appetitlige ud. Men denne proces har en bagside,…
Medarbejdere fra AU Viborgs nye uddannelser mødtes en eftermiddag i maj med repræsentanter for de virksomheder, der skal aftage de kommende…
Aarhus Universitet står klar til at åbne dørene for en af årets mest betydningsfulde begivenheder inden for landbrugsforskning: XXII Internationale N…
Hvordan har vejret ændret sig de sidste 30 år? Det har forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet undersøgt ved hjælp at data fra AU…
En ny undersøgelse fra Aarhus Universitet viser, at velfærden for forældredyr til slagtekyllinger kan forbedres ved at tilføje uopløselige fibre og…
Side 16 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.