Aarhus Universitets logo
English
Kan halebid hos grise undgås uden at landmanden skal ty til kupering af halerne? Forskere fra otte forskellige lande samarbejder om at finde løsninger…
Dyr-menneske-relationen – hvad betyder den for dyrevelfærd var temaet på en konference, som Videncenter for Dyrevelfærd netop har afholdt.
Tilvæksten øges og forekomsten af diarre mindskes med brugen af store mængder zink i foderet til nyligt fravænnede grise. Hvorfor det er sådan, vil en…
Måling af tørstofindhold gør det muligt at forudsige den potentielle kvalitet og holdbarhed af æbler og pærer flere måneder inden de plukkes. Det gør…
Den rigtige kombination af sprøjteteknik og økologiske sprøjtemidler kan nedsætte forekomsten af skurv i økologiske æbler markant.
Tilførsel af ekstra varme i farestalden kan redde pattegrise fra at dø. Forskning fra Aarhus Universitet viser, hvordan gulvvarme skal spille sammen…
En ISO-standard standardiserer det væld af forskelligartede oplysninger, som landmanden skal håndtere i sine computersystemer i traktoren og ved…
En ny aftale mellem kvægbrugserhvervet og Aarhus Universitet skal optimere anvendelsen af faciliteter til kvægforskningen.
Spin-off fra Aarhus Universitet undersøger proteinhydrolysaters evne til at modvirke fedme og diabetes.
Ikke to malkekvægbesætninger er ens. Derfor kan det same tiltag have forskellige effekter i forskellige besætninger. Et managementsystem, der bruges i…
Side 157 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.