Aarhus Universitets logo
English
Forbrugerne kan de kommende år se frem til nye, sunde bær som snacks i køledisken. Resultater fra et afsluttet forskningsprojekt ved Aarhus…
Forsker sætter strøm på kartofler for at afsløre knoldenes indhold og fordeling af blandt andet vand, stivelse og sukker. Dermed kan anvendelsen af…
Institut for Fødevarer styrker sin forskningsprofil gennem opslag af to professorstillinger, der samtidig bliver de første på instituttet.
Institut for Fødevarer styrker sin stab og sin position i forskningslandskabet med udpegning af to lektorer.
Fire jordbrugs- og fødevareforskere ved Aarhus Universitet var blandt dem, som modtog midler, da Det Frie Forskningsråd | Teknologi og Produktion…
Forsker fra Aarhus Universitet er sammen med hollandsk kollega i spidsen for nyt EU-støttet netværk, der blandt andet skal forbedre målinger af…
De fleste danskere kender de otte kostråd til en vis grad – men der er plads til forbedringer. Det viser en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet,…
De nationale centre DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug og DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi arrangerede 24.-25. april 2013 en…
Det strategiske forskningscenter GenSAP, der skal udvikle nye værktøjer ved hjælp af genomisk selektion til avlsarbejdet med husdyr og forædling af…
Forskere ved Aarhus Universitet undersøger kløvergræsmarker til afgræsning hos 10 landmænd i bestræbelserne på at sikre marker, der kan holde et højt…
Side 157 af 160
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.