Aarhus Universitets logo
English
Et nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet vil afdække potentialet med udnyttelse af grønne biomasser til fremstilling af protein, der skal…
Michelle H. Williams, som siden 2011 har stået i spidsen for Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet, er nu ansat i stillingen for en femårig…
200 ældre over 65 år indgår i forsøg, der blandt andet skal undersøge effekten af indtag af flere proteiner i kosten på musklerne – fem køer fra AU…
Forskere ved Aarhus Universitet vil sammen med virksomheden Jyden Bur udvikle en selvbetjent kælvningsboks, der udnytter koens naturlige tendens til…
Forskning i mekanisk ukrudtsbekæmpelse og udvikling af et koncept med selvbetjente kælvningsbokse var blandt de AU-projekter, som forleden modtog…
Forskere vil udvikle afgrøder, der ved hjælp af dybe rødder er bedre til at optage vand og næringsstoffer. Det vil gøre planterne mere robuste og i…
Nye genetiske teknologier har revolutioneret husdyravlen. Nu bruges de samme teknologier og modeller til at gøre dansk maltbyg endnu bedre.
Der er et stort erhvervs- og samfundsmæssigt potentiale i dyrkning og raffinering af biomasse – nu skal potentialet udnyttes via forretningsklyngen…
Fødevareministeriet indgik i marts 2014 en aftale med landbrugserhvervet og andre parter om forbedring af grisenes velfærd. DCA’s forskning…
Perspektiv er navnet på en ny årsberetning fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug.
Side 151 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.