Aarhus Universitets logo
English
Grise og mennesker er ens, når kostens indvirkning på stofskifteprocesser undersøges, viser et studie udført af forskere fra Aarhus Universitet og…
I december måned 2013 indgik Fødevareministeriet og DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug ved Aarhus Universitet en aftale om…
Danske forskere sigter på at forbedre økonomien i dansk pelsdyravl med 498 mio. kroner om året ved at øge antallet af producerede skind pr. tæve…
Tiden omkring kælvning stiller koen over for mange udfordringer. Forskere fra Aarhus Universitet har publiceret en rapport med resultater fra en række…
Forskere fra Aarhus Universitet har fået midler fra Fødevareministeriets Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram til forskningsprojekter om emner…
DR-dokumentaren Det store svinerige har sat gang i en fornyet diskussion om dyrevelfærden i de danske svinestalde. Gennem en årrække har forskere ved…
Forskere ved Aarhus Universitet skal i et nyt forskningsprojekt finde sorter af økologiske surkirsebær, der kan modstå sygdomme og sætte skub i den…
Der spilles på flere strenge i et nyt forskningsprojekt, der undersøger og udvikler en række metoder til at sikre god kvalitet, holdbarhed og udbytte…
Danske forbrugere har et ringe kendskab til en række sundhedsskadelige stoffer i fødevarer. De stoffer, vi kender mest til, er dem, vi bekymrer os…
Med udnævnelsen af Lotte Bach Larsen til professor i mælkeproteinkemi og som forskningsleder for forskergruppen Fødevarekemi og -teknologi styrker…
Side 144 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.