Aarhus Universitets logo
English
En lavere slagtevægt samt mindre grad af tilsvining af dyrene med gødning kan nedsætte risikoen for ornelugt hos økologiske hangrise. Det viser et…
Kuldstørrelsen har afgørende indflydelse på soens behov for protein og aminosyrer og dermed mælkeproduktionen. Men nu har forskere også slået fast, at…
NaturErhvervstyrelsen har bedt forskere fra AU om at svare på spørgsmål om kvælstofeffekten af randzonerne. Svarene kan findes i et nyt notat, som…
En kombination af enzymtilsætning og fermentering øger næringsværdien af alternative fodermidler til grise. Det er især fordøjeligheden af fiber og…
Smager økologisk persille af mere end sin konventionelle søster, og er maskinudbenet kyllingekød bedre end sit ry? Det er blot et par af de ting, som…
Vurdering af minkenes velfærd på den enkelte pelsdyrfarm kan formentlig forenkles ved blandt andet at reducere antallet af vurderingsbesøg fra tre til…
Lektor Janne Winther Christensen fra Institut for Husdyrvidenskab er valgt som vicepræsident for The International Society for Equitation Science…
Forskere og erhverv går sammen om at forbedre foderet til kommercielt fiskeopdræt, så proteinet udnyttes bedre. Det vil give en mindre belastning af…
Nogle af sommerens smukke blomster, duftende urter og lækre grønsager indeholder stoffer, der har gavnlige virkninger mod diabetes.
Klimamodeller kan forbedres med mere viden om, hvordan afgrøder reagerer over for klimarelateret stress og luftens indhold af CO2.
Side 140 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.