Aarhus Universitets logo
English
Forskere vil udvikle afgrøder, der ved hjælp af dybe rødder er bedre til at optage vand og næringsstoffer. Det vil gøre planterne mere robuste og i…
Nye genetiske teknologier har revolutioneret husdyravlen. Nu bruges de samme teknologier og modeller til at gøre dansk maltbyg endnu bedre.
Der er et stort erhvervs- og samfundsmæssigt potentiale i dyrkning og raffinering af biomasse – nu skal potentialet udnyttes via forretningsklyngen…
Fødevareministeriet indgik i marts 2014 en aftale med landbrugserhvervet og andre parter om forbedring af grisenes velfærd. DCA’s forskning…
Perspektiv er navnet på en ny årsberetning fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug.
Fire forskningsplatforme med et samlet budget på 45 mio. kr. skal over de næste fire år sikre forskere ny viden og give et løft til biobaserede…
Omkring 250 deltog i en stor temadag om gylle på forskningscentret AU Foulum. Bilag fra de mange indlægsholdere er gjort tilgængelige.
Sommer og sol har hindbær godt af, når de skal sætte blomster og lækre bær. Men planterne kan også få det for varmt, hvilket kan påvirke en række af…
En gris mere pr. kuld og grise, der vejer et kilo mere ved fravænning: Det er de mål, som forskerne går efter i et nyt projekt, der sigter på at…
Fire alternativer til kirurgisk kastration af smågrise er blevet afdækket af forskere fra Aarhus Universitet i en omfattende rapport – konklusionen…
Side 139 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.