Aarhus Universitets logo
English
Salt er en lidt kompleks størrelse. Men ikke desto mindre livsvigtig. Torsdag 5. november kan du høre meget mere om menneskets saltbalance, når…
En ny undersøgelse fra Aarhus Universitet viser, at danskerne generelt accepterer fødevarer tilsat D-vitamin, men når de står i supermarkedet,…
Carl-Otto Ottosen er pr. 1. oktober udnævnt til professor ved Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet.
Ved at inddrage statistiske modeller har forskere udviklet et system, der kan hjælpe landmanden med at overvåge faringer og regulere temperaturen i…
Forskere og private virksomheder går sammen om at forbedre forholdene for slagtekyllingernes transport til slagteriet. Det vil være en gevinst for…
Regnbueørred og andre akvakulturfisk kan produceres med et reducerede forbrug af antibiotika, hvis vaccinationsstrategien optimeres. Det vil gavne…
Indlæg fra en temadag om minkforskning, som blev holdt på AU Foulum, er samlet i en rapport udgivet af DCA - Nationalt Center for Fødevarer og…
Et nyt notat giver overblik over de væsentligste potentialer og udfordringer, der ligger i en øget anvendelse af grøn biomasse i Danmark. Notatet…
Køling af rå mælk forringer mælkens ostningsegenskaber. Det viser resultater fra en undersøgelse, som Institut for Fødevarer har lavet i samarbejde…
Ny forskning viser, at koen kælver hurtigere, hvis den går på dybstrøelse én måned før kælvning.
Side 138 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.