Aarhus Universitets logo
English
For det stigende antal forbrugere, der enten helt eller delvist ønsker at erstattes animalske produkter, er det en udfordring at finde den rette…
Den cirkulære bioøkonomi kan levere grønne løsninger inden for alt fra dyrefoder til tekstil. På et webinar den 1. juli præsenterede en række forskere…
Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet er i gang med en stor spørgeskemaundersøgelse om biodiversitetsvirkemidler, der skal udmunde i et…
En række syntetiske farvestoffer i fødevarer er mistænkt for at have uønskede bivirkninger specielt hos børn. Derfor har EU de seneste ti år krævet,…
Efterspørgslen på økologisk frugt og grønt vokser markant, men der mangler et opdateret billede af de økologiske grøntsagers klimaaftryk. For…
Hvis mænd over 55 år skal spise sundere, så kan samvær omkring maden i form af madlavnings- og spisefællesskaber være en del af løsningen. Det viser…
En del af de danske erhvervsskoleelever vil gerne spise sundere, men de mangler viden og kompetencer i forhold til mad - såkaldt ”food literacy” - for…
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug har netop udgivet årsberetningen for 2019.
Øget vægt fra landbrugsmaskiner resulterer i jordpakning, som kan skade afgrødernes rodvækst. Forskning fra Institut for Fødevarer ved Aarhus…
Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet, AU FOOD, er partner i EIT Foods Seedbed-program, som hjælper nye iværksættere med at afklare, om der er…
Side 89 af 164