Aarhus Universitets logo
English
En del af de danske erhvervsskoleelever vil gerne spise sundere, men de mangler viden og kompetencer i forhold til mad - såkaldt ”food literacy” - for…
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug har netop udgivet årsberetningen for 2019.
Øget vægt fra landbrugsmaskiner resulterer i jordpakning, som kan skade afgrødernes rodvækst. Forskning fra Institut for Fødevarer ved Aarhus…
Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet, AU FOOD, er partner i EIT Foods Seedbed-program, som hjælper nye iværksættere med at afklare, om der er…
Den midlertidige opstaldning og sammenblanding med fremmede søer, som udsættersøer kan opleve, før de sendes til slagteriet, kan være en udfordring…
Et 4-årigt forsøg i Norge har belyst effekten af forskellige mekaniske bekæmpelsesmetoder af rodukrudt på økologiske marker. Holdet af forskere fra…
Den grønne omstilling af samfundet kræver nytænkning og nye løsninger, både når det gælder energiforsyning og landbrugs- og fødevareproduktionen. En…
Snart kan du nyde din gin og tonic med helt ren samvittighed. I et nyt projekt skal ingeniører fra Aarhus Universitet i samarbejde med destilleriet…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har undersøgt og dokumenteret brugen og resultaterne af en enkel og billig metode til at…
Danske og amerikanske forskere samarbejder med Arla Foods Ingredients om at udvikle et unikt fødevarekoncept, der på en og samme tid tilfører en…
Side 88 af 165