Aarhus Universitets logo
English
Danmark vil reducere CO2 udledningen med 70% til 2030. Det betyder, at vi har travlt! Men måske findes der en gamechanger i landbruget, nemlig de…
I en kronik i Økologisk Nu forklarer Chiara De Notaris og Jim Rasmussen fra Institut for Agroøkologi, hvorfor sædskifter er en af de bedste og mest…
Nematoder og mikrober sameksisterer i forskellige omgivelser, men de gør mere end blot sameksistere. Hos mennesker og insekter bruger parasitiske…
Er det bedre at ekstrahere protein fra græs eller andre planter i bioraffinaderiet, og hvor meget protein kan ekstraheres? Nu er en anerkendt metode,…
I samarbejde med Arla har forskere fra Aarhus Universitet udviklet en ny analysemetode til at bestemme indholdet af de to aminosyre-krydsbindinger…
Joachim Offenberg fra Aarhus Universitet har beskæftiget sig med myrer i mange år. Han og hans forskerteam har fundet ud, at skovmyrerne æder andre…
I ni år har Behzad Partoon forsket i at indfange CO2 på Universiti Teknologi Petronas i Malaysia. Nu forsker han i, hvad man kan bruge CO2’en til, når…
Ifølge en ny undersøgelse foretaget af forskere fra Aarhus Universitet og Skotlands Rural College er risikoen for arbejdsskader i landbruget højere,…
Kan vi nytænke klimaindsatsen i lyset af, hvad pandemien har lært os om fællesskab og global handling? Og hvad betyder det i forhold til fremtidens…
Vær med, når professor Tommy Dalgaard fra Institut for Agroøkologi holder oplæg om ”En helhedsorienteret tilgang til ressourcer og omgivelser” samt…
Side 52 af 153