Aarhus Universitets logo
English
Et nyt hæfte udgivet af Naturhistorisk Museum og skrevet af seniorforsker Poul Sørensen fra Aarhus Universitet kommer rundt om hønen på en…
Optimering af maskinoperationer, brug af sensorer og optimale kørselsmønstre er centrale elementer i den fremtidige dyrkning af planter. Et indlæg på…
Niels Halberg overtager fra årsskiftet direktørposten i DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, samtidig med at han fortsætter som…
Forskere ved Aarhus Universitet blev hevet op af hatten i syv ud af ni tilfælde, da Det Strategiske Forskningsråds programkomité for sundhed,…
Forskere fra MAPP-centret på Aarhus Universitet har undersøgt forbrugernes tilgang til mærkning af fødevarer med beskyttede betegnelser. Mærkningerne…
Vores fødevarer er mærket med symboler og en række nyttige oplysninger om holdbarhed, indhold, næringsværdi og oprindelse. Spørgsmålet er, om…
Det kan være svært at få teenagere til at spise de anbefalede 600 g frugt og grønt om dagen. Forskere ved Aarhus Universitet undersøger, hvordan de…
Side 158 af 158