Aarhus Universitets logo
English
For fjerde år i træk afholdes det internationale event European Food Venture Forum. For tredje gang løb det af stablen i Aarhus, og omkring 100…
Professor Charles Spence fra Oxford University tiltræder som adjungeret professor i ”Experimental Food Sensory Psychology”på Institut for Fødevarer…
Udvaskningen af kvælstof fra landbrugsplanternes rodzone kan i de kommende år frem mod 2021 blive reduceret mellem knap 14.000 og 18.000 ton.
Forskere fra flere kontinenter kom til Danmark for at dele viden og erfaringer om stress og læring hos heste. De mange guldkorn er samlet i en rapport…
Aktiv vandforvaltning som et element i lokal klimatilpasning til skybrudsoversvømmelser kan blive et nyt forretningsområde for landmænd.
"Perspective" er navnet på den nye årsberetning på engelsk fra DCA.
Genomisk selektion har revolutioneret dansk husdyravl. Nu står forskerne fra AU på tærsklen til også at udnytte detaljerede analyser af genomet i…
Virksomheder og web-iværksættere kan søge om tilskud til udvikling af ny teknologi til gavn for jordbrug og det øvrige fødevareerhverv.
Drivhusgassen metan kan blive til svinekød i stedet for at bidrage til den globale opvarmning. Forskere og erhverv arbejder sammen om at fremstille et…
Simherd begyndte som en regulær forskningsmodel blandt kvægforskerne på Aarhus Universitet. Men i 2010 blev aktieselskabet Simherd A/S stiftet – og…
Side 133 af 149