Aarhus Universitets logo
English
I produktionsforsøg er der eksperimenteret med stigende mængder af kløvergræsprotein i foderet til slagtekyllinger og slagtesvin. Formålet er at finde…
Ifølge Miljø- og Fødevareministeriet bør Danmark reducere kvælstofbelastningen til kysterne med 13.000 ton/år. Uden målretning af indsatsen vil det…
Som en del af EIT Foods Seedbed-program, som Aarhus Universitet er en del af, er det nu muligt for nye startup-virksomheder inden for…
Jørgen E. Olesen er pr. 1. marts 2020 ansat som institutleder ved Institut for Agroøkologi efter at have været konstitueret i rollen siden september…
I august 2019 blev professor Hildegarde Heymann, University of California, Davis, der er en af verdens førende sensorik-eksperter, udnævnt til…
Vådlægning af lavbundjorde med et højt indhold af organisk kulstof er et vigtigt led i at reducere de danske CO2-emissioner. Det er imidlertid et…
Forskere fra Aarhus Universitet har efter bestilling fra Landbrugsstyrelsen opdateret det potentialekort, som angiver hvor minivådområder med fordel…
Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning, der viser andelen af økologi på et spisested. Mærkningsordningen har allerede…
I et nyt projekt er AU-forskere med til at udvikle en klimavenlig risotto med insektmel, en såkaldt bugotto, der skal falde i de danske forbrugeres…
Med nutidens klimaforandringer er det vigtigt, at planter kan tilpasse sig nye forhold for at overleve. Et internationalt forskerhold har ved hjælp af…
Side 98 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.