Aarhus Universitets logo
English
Mario M. Martinez har modtaget det prestigefyldte Sapere Aude forskningslegat på 6,2 millioner kroner fra Danmarks Frie Forskningsfond. Bevillingen…
Forskningstalentet Mario Martinez-Martinez fra Institut for Fødevarer er modtager af dette års Nils Foss Talent-pris, der uddeles af den globale…
Ved hjælp af præcisionsfermentering er det muligt at skabe protein, der er op til 10.000 gange sødere end sukker. Det betyder, at godt en halv…
Interessen var stor, da Videncenter for Dyrevelfærd forleden holdt konference i Aarhus. Fokus var på velfærden hos dyr, der holdes i naturen, som det…
Professor Lis Wollesen de Jonge fra Institut for Agroøkologi har modtaget den prestigefyldte SSSA-pris ”Don and Betty Kirkham Soil Physics Award” for…
Professor og institutleder Jørgen E. Olesen er igen i år blandt verdens 6.000 mest citerede forskere.
Landets største faglige begivenhed om planter, miljø og natur er tilbage i Herning. Her kan du høre nogle af Aarhus Universitets seneste…
Et nyt projekt støttet af Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) skal udvikle et system, der kan hjælpe landmænd med at kortlægge den mest…
Aarhus Universitet skal gennemføre et projekt med det formål at udvide det nuværende Normtalssystem for husdyrgødning, så det også inkluderer kulstof.…
Metan udgør 34 procent af landbrugets drivhusgasudledninger og 10 procent af de samlede danske udledninger. Hvis ambitionerne om at reducere…
Side 57 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.