Aarhus Universitets logo
English
Nyt projekt vil sætte ind over for den høje dødelighed af pattegrise i Danmark med en mere optimal mængde protein i foderet til soen. Projektet er…
Lyt med i DR1's program "Vildt Naturligt", hvor Vicky og Johan har haft besøg af lektor Janne W. Christensen for at tale om heste og deres oprindelse,…
Sundheds- og ernæringsanprisninger har ikke den store betydning, når vi køber slik, chips, kage og andre snack-produkter, for så har vi allerede…
At reducere fedt i fødevarer eller erstatte fedt med noget andet, giver god mening, da flere og flere af os døjer med overvægt. Men det er ikke så…
Den 5. april præsenterer forskere fra Aarhus Universitet den nyeste viden om fødevarekvalitet og forbrugeradfærd, og emner som madspild, klima- og…
En halv madpakke. En bolle, der kun er taget én bid af. En hakkebøf, som ikke smagte junior alligevel. Børnefamilier smider mere mad ud end…
Et nyt Danida-projekt ledet af Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) har som mål at forbedre kvantiteten og kvaliteten af Sort…
Målinger af biomasse over og under jorden giver et mere nøjagtigt grundlag for kvantificering af kulstoftilførsel til jorden i kulstofrige vådområder…
Den gyldne standard for modermælkserstatning har altid været rigtig modermælk. Det betyder blandt andet, at man fjerner en del af mælkeproteinet…
”CO2 neutral, climate footprint, kompenseret med klimakreditter, klimasmart, klimakontrolleret.” Klimavenlighed sælger. Men kan vi forbrugere…
Side 51 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.