Aarhus Universitets logo
English
Sportshestes ædemønster og sammensætning af foder adskiller sig væsentligt fra deres vilde slægtninge. De får betydeligt mere stivelse i foderet for…
Ella Sieradzki har altid været draget af naturens mysterier. Denne fascination har ført hende fra Israels solrige kyster til Danmarks frodige marker.…
Landmænd og dyrlæger oplever stigende problemer med antibiotikaresistens, efter at det i juli 2022 blev forbudt at tilsætte zink til grises foder. Det…
Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet kan med glæde offentliggøre ansættelsen af ny videnskabsformidler
Eusun Han’s vej til at blive adjunkt ved Aarhus Universitets Institut for Agroøkologi er alt andet end konventionel. Hans rejse, der er præget af en…
Dyr og mennesker taler ikke samme sprog. Det kan være en udfordring, når vi har dem i vores varetægt – for eksempel som landbrugs- eller forsøgsdyr.…
Forestil dig duften af friskbrygget øl, der langsomt simrer over åben ild, omgivet af det rustikke landskab, som oldtidens mennesker engang vandrede…
En micro-CT-scanner er et fantastisk forskningsværktøj, fortæller lektor Henrik Lauridsen fra Institut for Klinisk Medicin. Her kan du læse mere om…
Carl-Otto Ottosen fejrer 1. september 40-års jubilæum. Selvom han har arbejdet med det samme felt i fire årtier, har han aldrig kedet sig.
Biostimulanter er et voksende fokusområde inden for landbrug og havebrug - men virker de? Hør om den nyeste forskning om biostimulanter på et…
Side 4 af 158
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.