Aarhus Universitets logo
English
Planternes rødder er afgørende for både fødevareproduktion og klima, men hidtil har de været næsten umulige at måle præcist. Nu har forskere fra…
Et opdateret og forbedret kort over kvælstofretention i Danmark er nu tilgængeligt for alle. Kortet er udviklet af forskere fra GEUS og Aarhus…
Hvordan skal vi regulere fødevarer, der ikke ligner dem, vi kender i dag – men som kan være nøglen til en mere bæredygtig fremtid? Anne Louise…
Kortere transporter og flere pauser kan umiddelbart virke som en oplagt måde at forbedre dyrevelfærden under transport. Der er bare ét problem: Ifølge…
Et nyt og forpligtende samarbejde mellem Flakkebjerg Friskole, Flakkebjerg Efterskole og Aarhus Universitet i Flakkebjerg skal styrke børns og unges…
Institut for Fødevarer (AU FOOD) glæder sig til at præsentere årets program for Aarhus Universitets deltagelse i Food Festival i Aarhus. I AU FOOD’s…
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug og DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi ved Aarhus Universitet er med, når arbejdet med at…
Aarhus Universitet, Skive Kommune og Fjordland afholder seminar.
At first glance, it’s an unlikely alliance—geneticists in Denmark teaming up with cattle breeders in southern India. But beneath this partnership lies…
I et nyt notat er forskere fra Aarhus Universitet blevet bedt om at vurdere, hvor lang tid ko og kalv skal tilbringe sammen inden fravænning for at…
Side 4 af 168
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.