Aarhus Universitets logo
English
I et nyt notat præsenterer forskere fra Aarhus Universitet et opdateret kortlag, der kan udpege de områder, hvor sikkerheden for forekomst af…
Det er en stor dag for veterinærvidenskaben i Danmark. Aarhus Universitet har netop opnået retten til at tildele doktorgraden i veterinærvidenskab –…
Kan man måle biodiversitet? Et nyt forskningsprojekt skal give et bud på hvordan naturindsatser i økologisk landbrug kan gøres op.
Økologiske landmænd giver plads til mere biodiversitet, og forskere følger med fra jord til skærm.
Så har du nu mulighed for at se eller gense det spændende webinar, hvor forskere fra Aarhus Universitet præsenterede ny viden om, hvordan vi som…
Fremtidens landbrug er ikke kun store traktorer og droner i luften. Nu er også den ydmyge frøanalyse på vej ind i den digitale tidsalder. Et nyt…
Et krigsår, fire marker og en idé, der voksede frem af den sandede jord i det sydligste Jylland. I dag, mere end 80 år senere, står markforsøget i…
I det nyligt afsluttede ClimateMilk-projekt viser Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet, at metanreducerende foderadditiver ikke kun reducerer…
I Flakkebjerg syd for Slagelse arbejder forsker Kim Hebelstrup på en superkartoffel, der er mere modstandsdygtig end den vi dyrker i dag. Han arbejder…
Et opdateret kort over kvælstofretention i Danmark er nu tilgængeligt i IT-værktøjet MARS og kan bruges af de lokale grønne treparter i arbejdet med…
Side 4 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.