Aarhus Universitets logo
English
I den nordlige del Afrika syd for Sahara ser fremtiden for blandt andet mælk fra køer dyster ud. Med klimaændringerne vil temperaturen stige, og…
Aarhus Universitet står i spidsen for et nyt projekt, som skal undersøge, om pil og hamp har potentiale som bioaktivt fodertilsætningsstof, der kan…
Kom og hør om fremtidens fødevarer og bæredygtige fødevareløsninger, når Institut for Fødevarer traditionen tro deltager på årets Food Festival i…
I løbet af de næste fem år vil professor Claus Hviid Christensen være tilknyttet Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. Torsdag den 25. august…
Ny rapport beskriver muligheder og barrierer for udvikling af fødevareerhvervet med udgangspunkt i typeprodukter.
Udviklingen af et nyt fodringskoncept skal reducere grisenes udledning af klimagasser. Samtidig forventes det, at konceptet vil kunne forbedre…
Postdoc Cecilie Hermansen og postdoc Johannes Lund Jensen modtager H.C. Ørsted Forskertalentprisen 2022 for deres forskning indenfor henholdsvis…
Igen i år er der et bekymrende fald på antallet af optagne på flere af de videregående uddannelser, som relaterer til landbruget.
Et forskningsprojekt har bl.a. undersøgt loftshøjdens betydning for ventilation og smågrises mulighed for ”naturlige bevægelser”, når de transporteres…
Kan fødevarer blive bedre med ingredienser fra for eksempel tang og plantebaserede fedtstoffer? Spørgsmål som disse, og mange flere, kan et…
Side 30 af 154
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.