Aarhus Universitets logo
English
Et krigsår, fire marker og en idé, der voksede frem af den sandede jord i det sydligste Jylland. I dag – mere end 80 år senere – står markforsøget i…
I det nyligt afsluttede ClimateMilk-projekt viser Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet, at metanreducerende foderadditiver ikke kun reducerer…
The positions are within the areas parasite interactions, new sustainalble feed sources and red seaweed species. Application deadline is 26 May.
I Flakkebjerg syd for Slagelse arbejder forsker Kim Hebelstrup på en superkartoffel, der er mere modstandsdygtig end den vi dyrker i dag. Han arbejder…
Et opdateret kort over kvælstofretention i Danmark er nu tilgængeligt i IT-værktøjet MARS og kan bruges af de lokale grønne treparter i arbejdet med…
Hvordan har jorden det egentlig? Det spørgsmål dykker tusindvis af danske skoleelever ned i, når de i år deltager i Astras Masseeksperiment 2025 – et…
Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab har indgået et samarbejde med førende institutioner i Danmark og Californien for at lancere et banebrydende…
Københavns Universitet begynder et stort forskningsprojekt sammen med SEGES Innovation og Aarhus Universitet, herudover vil en række andre…
Forskere fra Aarhus Universitet har anvendt CRISPR/Cas9-teknologi til at forbedre fordøjeligheden af proteiner i byg og soja. Denne banebrydende…
Forskere fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet går sammen med Velas og SimHerd om at udvikle en model, der kan forudsige den optimale…
Side 2 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.