Aarhus Universitets logo
English
Forsøgsbiogasanlægget på AU Foulum har som det første i Danmark fået autorisation til at køre med økologisk produktion i perioder. Det giver…
Forskere fra Aarhus Universitet har fundet ud af hvorfor nogle kornarter har højere fytaseaktivitet end andre og har patenteret hvordan…
Genomisk selektion er med succes implementeret i avlsprogrammer for søer – nu er turen kommet til slagtesvinene, som i et igangværende…
AU-forskeren Majken Pagter, der forsker i planters frosthårdførhed, har modtaget Carlsbergfondets rejsestipendium, der muliggør et ophold på anerkendt…
Med initiativet Mød en forsker får landets fødevarevirksomheder nu mulighed for at komme i dialog med nogle af landets bedste forskere inden for…
Fødevare- og jordbrugsområdet på Aarhus Universitet får millioner til at udføre nye forskningsprojekter og fortsætte igangværende projekter, som…
For første gang er det lykkedes forskere at producere en afgrøde, der kun indeholder sundt kulhydrat. Letfordøjelig stivelse, som er den mindre sunde…
En ny rapport beskriver arbejdet med bevaring af genetiske ressourcer hos danske husdyr.
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug under Aarhus Universitet koordinerer forskningsbaseret myndighedsbetjening for Fødevareministeriet –…
Varslingssystem mod gulrust, funktionelt tilskudsfoder til malkekøer og dyrkning af miljøskånsomme juletræer er blandt de forskningsprojekter, der har…
Side 157 af 158
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.