Aarhus Universitets logo
English
Den lille størrelse af bestandene af Jersey og rødtmalkekvæg i de nordiske lande giver udfordringer, når der anvendes genomisk selektion for at øge…
Bioaktive stoffer fra industrihamp skal i nyt forskningsprojekt udnyttes til at optimere foderblandinger til søer og pattegrise og på den måde…
Når Future Food Innovation og Aarhus Universitet for tredje gang arrangerer matchmaking mellem fødevareforskere og fødevarevirksomheder, så er det et…
I 2014 stiller Gluds Legat to mio. kr. til rådighed for forskningsprojekter inden for land- og skovbrug.
Derek Victor Byrne udnævnes til professor og leder af forskergruppen ”Fødevarer, metabolomics og sensorik” ved Institut for Fødevarer ved Aarhus…
Mennesker, miljø og husdyr kan få gavn af korn, der fremavles til at indeholde højere mængder af enzymet fytase, som øger tilgængeligheden af fosfat…
Grise og mennesker er ens, når kostens indvirkning på stofskifteprocesser undersøges, viser et studie udført af forskere fra Aarhus Universitet og…
I december måned 2013 indgik Fødevareministeriet og DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug ved Aarhus Universitet en aftale om…
Danske forskere sigter på at forbedre økonomien i dansk pelsdyravl med 498 mio. kroner om året ved at øge antallet af producerede skind pr. tæve…
Tiden omkring kælvning stiller koen over for mange udfordringer. Forskere fra Aarhus Universitet har publiceret en rapport med resultater fra en række…
Side 155 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.