Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet undersøger mulighederne for, at der findes nye og spændende sorter af broccoli og spidskål i genbanken hos AU Årslev.
En masteruddannelse på Aarhus Universitet, der har fokus på vurdering af husdyrvelfærd, er på banen igen og indleder med informationsmøde 1. april for…
Regeringen ønsker at øge andelen af økologiske måltider i de offentlige køkkener. Men er danskerne med på den? Og hvor godt forstår forbrugerne de…
Hvordan får man forbrugere til at træffe det sunde valg af fødevarer? ”Nudging” er en af metoderne. Forskere fra Aarhus Universitet har skabt et…
En stor andel af danske grise har genvarianter, der påvirker deres overlevelse og sundhed. Forskere fra blandt andet Aarhus Universitet har udviklet…
Den lille størrelse af bestandene af Jersey og rødtmalkekvæg i de nordiske lande giver udfordringer, når der anvendes genomisk selektion for at øge…
Bioaktive stoffer fra industrihamp skal i nyt forskningsprojekt udnyttes til at optimere foderblandinger til søer og pattegrise og på den måde…
Når Future Food Innovation og Aarhus Universitet for tredje gang arrangerer matchmaking mellem fødevareforskere og fødevarevirksomheder, så er det et…
I 2014 stiller Gluds Legat to mio. kr. til rådighed for forskningsprojekter inden for land- og skovbrug.
Derek Victor Byrne udnævnes til professor og leder af forskergruppen ”Fødevarer, metabolomics og sensorik” ved Institut for Fødevarer ved Aarhus…
Side 154 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.