Aarhus Universitets logo
English
Tilførsel af ekstra varme i farestalden kan redde pattegrise fra at dø. Forskning fra Aarhus Universitet viser, hvordan gulvvarme skal spille sammen…
En ISO-standard standardiserer det væld af forskelligartede oplysninger, som landmanden skal håndtere i sine computersystemer i traktoren og ved…
En ny aftale mellem kvægbrugserhvervet og Aarhus Universitet skal optimere anvendelsen af faciliteter til kvægforskningen.
Spin-off fra Aarhus Universitet undersøger proteinhydrolysaters evne til at modvirke fedme og diabetes.
Ikke to malkekvægbesætninger er ens. Derfor kan det same tiltag have forskellige effekter i forskellige besætninger. Et managementsystem, der bruges i…
En erhvervspostdoc fra Aarhus Universitet har været med til at skabe et dansk gennembrud i kampen mod overforbrug af bredspektret antibiotika hos…
Metan i gylle, den gode kælvning og påvirkning af staldlugt på mælken er nogle af de emner, som behandles i den seneste udgave af Ny Kvægforskning.
Forskere fra Aarhus Universitet arbejder i et tæt parløb med erhvervet om at udvide sortimentet af gennemtestede økologiske sorter af grønsager.
Kontrolleret udsugning af luft fra svinestaldenes gyllekanaler kombineret med en effektiv biologisk rensning er et nyt forskningsprojekts bud på at…
Kulde, dvale og varme på de rigtige tidspunkter – det er det, der driver de fleste danske frugttræer og -buske og får dem til at trives og producere…
Side 145 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.