Aarhus Universitets logo
English
For fjerde år i træk dannede Aarhus Universitet ramme om fødevarekonferencen European Food Venture Forum, hvor 32 virksomheder fra 16 forskellige…
Genanvendelse af kvælstofkvote fra omsået vintersæd vurderes til ikke at medføre betydende stigning i udvaskning fra vårsæd.
En lavere slagtevægt samt mindre grad af tilsvining af dyrene med gødning kan nedsætte risikoen for ornelugt hos økologiske hangrise. Det viser et…
Kuldstørrelsen har afgørende indflydelse på soens behov for protein og aminosyrer og dermed mælkeproduktionen. Men nu har forskere også slået fast, at…
NaturErhvervstyrelsen har bedt forskere fra AU om at svare på spørgsmål om kvælstofeffekten af randzonerne. Svarene kan findes i et nyt notat, som…
En kombination af enzymtilsætning og fermentering øger næringsværdien af alternative fodermidler til grise. Det er især fordøjeligheden af fiber og…
Smager økologisk persille af mere end sin konventionelle søster, og er maskinudbenet kyllingekød bedre end sit ry? Det er blot et par af de ting, som…
Vurdering af minkenes velfærd på den enkelte pelsdyrfarm kan formentlig forenkles ved blandt andet at reducere antallet af vurderingsbesøg fra tre til…
Lektor Janne Winther Christensen fra Institut for Husdyrvidenskab er valgt som vicepræsident for The International Society for Equitation Science…
Forskere og erhverv går sammen om at forbedre foderet til kommercielt fiskeopdræt, så proteinet udnyttes bedre. Det vil give en mindre belastning af…
Side 139 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.