Aarhus Universitets logo
English
Danmarks enorme madspild kan reduceres ved at udnytte råvarerne bedre. Forskere fra Aarhus Universitet er med i et projekt, der undersøger, hvordan…
Heste adskiller sig fra andre dyrearter, når det gælder vitamin D. Uanset hvor meget D-vitamin, heste forsynes med, forbliver niveauet hos heste meget…
Når man selekterer for tillidsfulde mink, får man også en bedre pelskvalitet med i købet. Det viser en undersøgelse fra Aarhus Universitet. Samtidig…
Salt er en lidt kompleks størrelse. Men ikke desto mindre livsvigtig. Torsdag 5. november kan du høre meget mere om menneskets saltbalance, når…
En ny undersøgelse fra Aarhus Universitet viser, at danskerne generelt accepterer fødevarer tilsat D-vitamin, men når de står i supermarkedet,…
Carl-Otto Ottosen er pr. 1. oktober udnævnt til professor ved Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet.
Ved at inddrage statistiske modeller har forskere udviklet et system, der kan hjælpe landmanden med at overvåge faringer og regulere temperaturen i…
Forskere og private virksomheder går sammen om at forbedre forholdene for slagtekyllingernes transport til slagteriet. Det vil være en gevinst for…
Regnbueørred og andre akvakulturfisk kan produceres med et reducerede forbrug af antibiotika, hvis vaccinationsstrategien optimeres. Det vil gavne…
Indlæg fra en temadag om minkforskning, som blev holdt på AU Foulum, er samlet i en rapport udgivet af DCA - Nationalt Center for Fødevarer og…
Side 138 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.