Aarhus Universitets logo
English
Køers genetiske sammensætning har stor betydning for, om deres mælk er egnet til osteproduktion. Det betyder, at der er mulighed for at inddrage…
Aarhus Universitet skal i samarbejde med Syddansk Universitet og en række erhvervspartnere undersøge, hvordan man effektivt trækker farvestoffer ud af…
Forskere fra Aarhus Universitet er i færd med at udvikle en effektiv metode til at forsyne giraffer i zoologiske haver med foder, der indeholder…
Mælk indeholder stoffer, der kan bidrage til at holde kropsvægten nede. Forskere fra Aarhus Universitet er med til at afdække, hvilke stoffer og…
Virksomheder og web-iværksættere kan søge om tilskud til udvikling af ny teknologi til gavn for jordbrugs- og fødevareerhvervet. Sidste frist for…
Den seneste udgave af Ny Kvægforskning fra DCA- Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug og Danmarks Kvægforskningscenter er udkommet og indeholder…
Aarhus Universitet ligger blandt verdens bedste inden for jordbrugsforskning viser den seneste rangliste fra Taiwan.
Forskere fra Aarhus Universitet er med til at udvikle teknologi, der kan reducere støv fra halm- og flisfyr. Det vil gavne både miljøet, klimaet og…
Mælkeafgiftsfonden har bevilliget 12,7 millioner kroner til et nyt forskningsprojekt, hvor forskere fra blandt andet Aarhus Universitet skal undersøge…
Den årlige temadag om aktuel minkforskning tiltrak mange deltagere fra erhvervet. Temadagen kom vidt omkring og omhandlede blandt andet minkens…
Side 136 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.