Aarhus Universitets logo
English
Soens ernæring sidst i drægtigheden påvirker produktionen af råmælk og til en vis grad råmælkens sammensætning. Derimod synes mælkeydelsen og…
Variationen i kvægets genom er nu kortlagt i en hidtil uhørt detaljeringsgrad. Det er et kvantespring inden for forskning i kvægets genetik og kvægets…
Det nyetablerede Nationalt IngrediensCenter, NIC, som er et nationalt samarbejde mellem virksomheder, universiteter og brancheorganisationer, indvies…
Forskere ved Aarhus Universitet er ved at opskalere et HTL-anlæg, der er i stand til at omdanne biomasse til råolie. Anlægget, der forventes at stå…
Et nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet vil udvikle produktion, høst og udnyttelse af biomasse fra ekstensive landbrugs- og naturarealer.
Tre forskere inden for jordbrugs- og fødevareområdet er blandt modtagerne af midler fra Det Frie Forskningsråd, som har uddelt 600 mio. kr. til 181…
Et nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet vil afdække potentialet med udnyttelse af grønne biomasser til fremstilling af protein, der skal…
Michelle H. Williams, som siden 2011 har stået i spidsen for Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet, er nu ansat i stillingen for en femårig…
200 ældre over 65 år indgår i forsøg, der blandt andet skal undersøge effekten af indtag af flere proteiner i kosten på musklerne – fem køer fra AU…
Forskere ved Aarhus Universitet vil sammen med virksomheden Jyden Bur udvikle en selvbetjent kælvningsboks, der udnytter koens naturlige tendens til…
Side 137 af 151
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.