Aarhus Universitets logo
English
I regi af CORE ORGANIC-projektet SOILVEG afprøver forskere på Aarhus Universitet en ny metode, hvor eftergrøder - modsat vanlig praksis - ikke pløjes…
Erysipelas er en alvorlig infektionssygdom forårsaget af bakterien Erysipelothrix rhusiopathaiae. Lidelsen er velkendt, men der mangler basal viden på…
Der plejer at skulle en næse til for at lugte, men nu er det for første gang lykkedes forskere at udvikle en overbevisende model, der kan måle lugt…
Hidtil har krydsningskalve-forsøgene ved DKC omfattet krydsningskalve af begge køn slagtet ved enten 8 eller 12 måneder. Nu er der også slagtet…
Et nyt projekt vil undersøge, om sygeboksen hjælper koen til at blive hurtigere rask og om det efterfølgende påvirker koens sundhed, produktion eller…
Et nyligt afsluttet forskningsprojekt har set på landmandens muligheder for at identificere mavesår i svinebesætningen og undersøgt, om tilsætning af…
Hvis man vil gøre verden til et bedre sted, kan man passende begynde med at kigge i sit eget køleskab og nedsætte sit madspild.
Tidligere seniorforsker og nuværende udviklingschef hos Knud Jepsens A/S, Kai Lønne Nielsen, bliver tilknyttet Institut for Fødevarer ved Aarhus…
Chokolade er ikke bare god smag. Den skal også føles rigtig, når man tygger den og have det rigtige 'knæk'. I det hele taget er chokoladens tekstur en…
Man ved meget om ernæring til ældre, men hvordan definerer man egentlig det gode måltid? Det har forskere fra Aarhus Universitet undersøgt i et…
Side 133 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.