Aarhus Universitets logo
English
Med en bevilling på 17,5 mio. kroner fra Innovationsfonden vil forskere udvikle sunde fødevarer, der kan modvirke fedme-relaterede sygdomme og fremme…
Et nyt projekt i samarbejde mellem Aarhus Universitet og DuPont Nutrition & Health
skal give en bedre forståelse af probiotiske bakteriers og…
Den gule raps, der vokser på de danske marker, bruges normalt til olie og dyrefoder. Udvikling af nye hvidblomstrede rapssorter åbner for, at vi snart…
Aarhus Universitet har sammenfattet et katalog over virkemidler, der kan bruges til at regulere udledningen af kvælstof fra landbruget til miljøet.…
Befolkningstilvækst og klimaforandringer skaber behov for øget produktion af fødevarer og biobaserede produkter. 21 europæiske lande er nu gået sammen…
Dyrkningsmetoden kan påvirke indholdet af sundhedsgavnlige stoffer i kål og rodfrugter og bestemme, om grønsagerne smager søde eller bitre.
Systematisk brug af reproduktionsteknologi på de bedste hundyr giver op til 34 procent større avlsfremgang hos kvæg.
Forskning viser, at det er muligt at reducere eller eliminere rester af pesticider i æbler. Nu bliver forskningsresultaterne afprøvet i praksis.
Et nyt beregningsværktøj udviklet af Aarhus Universitet, Videncentret for Landbrug og Agro Business Park kan bidrage til en optimeret brug af biomasse…
Adfærdsforskere fra Aarhus Universitet har tidligere vist, at besøg af en hund har en positiv effekt på hos ældre og demente. Nu går forskerne et…
Side 134 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.