Aarhus Universitets logo
English
Bøvser, blod, mælk og adfærd er nogle af de egenskaber, som kan give et fingerpeg om, hvor effektiv og miljøvenlig en ko er. Forskere fra Aarhus…
Generelt er vi tilfredse med den mad, vi kan købe i danske butikker, og den mad, vi spiser. Det viser en undersøgelse foretaget af Aarhus Universitet.…
Skuldersår hos diegivende søer påvirker søernes adfærd i form af kortere liggetid, større rastløshed og færre diegivninger. Det viser en undersøgelse…
ERA-Nettet FACCE SURPLUS nåede en milepæl 4. marts, da fristen til første ansøgningsrunde udløb. I alt er der modtaget 67 interessetilkendegivelser,…
Information om grisenes stifæller, avancerede statistiske modeller og genomiske metoder er nogle af de værktøjer, som forskere vil bruge i et…
Sunde og vakse børn med bedre indlæring er belønningen, når gode madvaner sættes i faste rammer i skolen. En undersøgelse viser, at cirka halvdelen af…
Ph.d.-studerende Sandy Stiles Andersen vil undersøge de bagvedliggende årsager til danskernes relativt høje kødforbrug. Hun arbejder blandt andet på…
Apples kommende mega-datacenter giver nye muligheder i AU Foulum i form af samarbejde med Aarhus Universitet om udvikling og levering af bæredygtig…
Du er hvad du spiser – men hvorfor spiser du det, du spiser, og hvorfor køber du bestemte fødevareprodukter frem for andre? Hvad påvirker din nydelse…
Er du naturforvalter, sagsbehandler eller rådgiver? Så er der mulighed for efteruddannelse på Aarhus Universitet.
Side 132 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.