Aarhus Universitets logo
English
Nyt litteraturstudie fra AU Viborg og Fødevareinstituttet på DTU udforsker det aktuelle forskningsgrundlag for potentielle risici og udfordringer…
Ekspert inden for veterinær mikrobiologi og fødevaresikkerhed, Karl Pedersen, er nytiltrådt professor ved Aarhus Universitet i Viborg. Karl Pedersen…
GreenImPro-projektet sigter efter at understøtte det voksende behov for bæredygtige proteinkilder og samtidigt reducere EU's import af soya. Projektet…
Forskere fra Aarhus Universitets Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab har netop offentliggjort en rapport, der har til formål at samle den…
Søren Alexandersen er nyansat professor ved Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på AU Viborg. Tidligere har han blandt andet været professor…
I løbet af sine ph.d.-studier gennemførte Mahdi Vahdanjoo en omfattende vurdering af en landbrugsrobot under hensyntagen til dens økonomiske,…
Ny forskning viser, at brug af gletsjermel vil kunne øge optagelse af vand på dyrkede jorde i Grønland. Det kan være banebrydende for grønlandsk…
Ny forskning sætter fokus på, hvordan man kan forbedre vores forståelse af insekter uden at skade dem.
Hvad sker der med det naturlige indhold af brom, når tang benyttes som metanreducerende tilsætning i køers foder? Det er lektor på Institut for…
Danmarks Frie Forskningsfond uddelte torsdag den 5. oktober sin hæderspris ”Årets Originale Idé” til den lovende miljøforsker og agro-økolog Carsten…
Side 12 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.